Vi implementerar skyddsanläggningar för alla destinationer

Företaget vars huvudprodukter är CRoom skyddsanläggningar. 

Vi erbjuder dig en fullständig skyddsanläggningstjänst från en enda tillverkare. Planering, produktion, utrustning och leverans. Vi erbjuder även service- och driftsunderhåll.

Vårt företag designar och implementerar skyddsanläggningar från början till slut, med hänsyn till kundens behov. Vårt sortiment täcker behoven hos en mängd olika operatörer, från teleoperatörer till järnvägar. Vi kan alltid erbjuda kunden det önskade slutresultatet. Enskilda skyddsanläggningar eller uppsättningar tillverkade och utrustade. 

Mer information om moderbolaget: www.harrihaavikko.fi

Yritys joka toteuttaa laitetilat - Croom ja Harri Haavikko Oy.

Certifierad kvalitet och verksamhet 

Vår verksamhet håller hög kvalitet med hänsyn till miljön och som ett tecken på detta har vi tilldelats certifikaten ISO9001 Kvalitetshantering och ISO14001 Miljöhantering. 

Yritys jonka toiminta on sertifioitua. cRoom -laitetilat.

Entreprenadrättigheter och tillstånd

Vi har också S1-entreprenadrättigheter och tillstånd för 3 kg köldmedium.

Vårt företag och vår verksamhet som siffror om

200+

Mer än 200 skyddsanläggningar levererade före utgången av år 2023. Under de kommande åren kommer volymer och kapacitet att växa snabbt.

30+

Det finns cirka 30 anställda och ytterligare några lediga tjänster. Det finns alltid lediga platser för bra yrkesmänniskor.

Framtiden

Vi utvecklar våra skyddsanläggningar för att stödja vår industriella service (service & underhåll) för att stödja vår verksamhet. 

Behov av egen implementering?

sv_SE