cRoom service

cRoom service, laitetilojen huolto- ja elinkaaripalvelut 

Laitetilojen suunnittelun ja toteutuksien lisäksi tarjoamme cRoom –laitetilojen käytönaikaisen huollon ja ylläpidon. 

Laitetilojen kojeistot ja toiminnot voidaan päivittää tai varustella kokonaan uudelleen laitetilan käyttötarpeen muuttuessa. Laitetila voidaan päivittää paikan päällä tai voimme noutaa laitetilan tehtaallemme muutostöitä varten.

Tämän jälkeen päivitetty ja ajan mukainen laitetila toimitetaan takaisin omalle paikalleen ja kytketään takaisin käyttöön. 

cRoom service varmistaa toiminnan

CRoom service huolehtii katkeamattomasta ja häiriövapaasta operoinnista tai vaurion sattuessa nopeasta palautumisesta tuotantoon. Huollon ja kunnossapidon keskeisiä tehtäviä on huolehtia taloteknisten järjestelmien asianmukaisesta toiminnasta, siisteydestä ja järjestyksestä. Muutoksia olosuhteissa voidaan kriittisten kohteiden osalta seurata CRoom -etävalvonnassa. Keskeinen tavoite on huolehtia prosessien olosuhteiden suojaamisesta moninaisilta tekijöiltä sovitusti. 

Perustan huollolle antaa CRoom -suunnittelu ja myynti, jossa työ tehdään elinkaariajattelun pohjalta. Tuotteiden suunnittelussa tavoite on suunnitella elinkaari käyttötarpeen mukaiseksi. Elinkaaren perinteiset tarkasteltavat elementit ovat; toimitus, ylläpito ja huolto, laajennukset tai muutokset, laitteistojen päivitykset, siirto tai purkaminen ja uudelleen käyttö.  cRoom -laitetilat huoltaa ja valmistaa Harri Haavikko Oy

cRoom Service -palvelumalli lyhyesti:

1. Ylläpito

Laitetilojen päivittäminen ja uudelleen varustelu käyttötarpeen muutoksien mukaan.

3. Modifikaatiot

Muutokset ja muokkaukset varmistavat laitetilan pitkän ja vaatimuksen mukaisen elinkaaren.

2. Huolto

Huollon keskeisenä tehtävänä on huolehtia laitetilan ja tekniikan asianmukaisesta toiminnasta ilman pitkiä katkoja.

4. Siirrot

Laitetilojen siirrot ja uudelleen sijoittamiset käyttötarpeen ja käyttökohteen muuttuessa.

+ näiden lisäksi tarjoamme purun ja kierrätyksen

Laitetilojen huoltosopimukset 

Laitetilojen kojeet ja laitteet tarvitsevat säännöllistä huoltoa. Me tarjoamme huoltosopimukset vuositarkistuksiin ja –huoltoihin sekä nopean huoltovasteen mahdollisiin vikatilanteisiin.

Huoltosopimus varmistaa siis helpon ja huolettoman mahdollisuuden keskittyä asikkaan omaan ydinbisnekseen, jota cRoom –laitetilat huoltosopimuksineen joustavasti tukevat. 

Lunastamme laitetilamme takaisin 

Vaikka laitetilamme kestävät aikaa voi tulla eteen tilanne jolloin sillä ei ole enää käyttöä siinä muodossa mihin se on alun perin suunniteltu ja tilalle tarvitaan esimerkiksi suurempi laitetila.

Tällaisessa tilanteessa olemme kiinnostuneet lunastamaan vanhan laitetilan meille takaisin. Ole yhteydessä myyntiimme ja katsotaan nykytilanne ja uuden tilan tarpeet aina tapauskohtaisesti. 

Kiinnostunut cRoom service huoltosopimuksesta?

fi