Croom -laitetila

Laitetilojen tilaus- ja toimitusprosessi voidaan jakaa viiteen osaan:

Room-laitetilojen toteutus lähtee aina siitä mitä asiakas todellisuudessa tarvitsee.

Tarvekartoitus yhdessä tilaajan ja tekijöiden kanssa yhteistyössä varmistaa sen että lopputulos on halutunlainen ja yllätyksiä ei tule materiaalien, toteutuksen, aikataulujen ja lopputuloksen suhteen. 

Suunnittelemme laitetilat asiakkaan tarpeen ja laitetilan loppukäytön huomioiden.

Suunnittelussa otetaan huomioon laitetilan mitoitus, rakenne, arkkitehtuuri,  perustukset, varustelu,  kuljetus ja käyttö & huolto. Eli kaikki mitä vaaditaan laadukkaalta ja toimivalta kokonaisuudelta.

Suunnitelmien mukaisen laitetilan valmistaminen ja varustelu.

Valmistamme laitetilan rakenteet patentoidulla kerroslevytekniikalla, tämän jälkeen varustelemme laitetilat käyttö- ja asennusvalmiiksi.

Valmiin kuljetus ja loppusijoitus on viimeinen mutta tärkeä osa kokonaisuutta.

Nostamme ja kuljetamme laitetilat sopimuksen mukaan loppusijoituspaikkaan ja teemme tarvittavat loppuasennukset ja -mittaukset.

Valmis kokonaisuus tarvitsee myös välillä huoltoa.

Sovimme yhdessä asiakkaan kanssa huolto-ohjelmat ja toteutamme huollot sopimuksen mukaan. Ei myöskään pidä unohtaa seuraavien toteutuksien jatkokehitystä ja parantamista. Otamme mielellään vastaan palautteen ja kehitysideat. Haluamme parantaa jatkuvasti laitetiloja ja asiakaskokemusta.

Laitesuoja, patentoitu seinärakenne

Selkeä ja toimiva kokonaisuus

Helppo prosessi

Alkukartoitus > suunnittelu > valmistus > toimitus > käyttöönotto

Laadukas lopputulos

Patentoitu seinärakenne, kestävät materiaalit ja ammattimainen varustelu.

Asiakastyytyväisyys

Asiakas osana tuotantoprosessia, edullisuus, laatu, toimitusvarmuus ja jatkokehitys.

Kokonaisuus ratkaisee

Tilaajalle laadukas ja toimiva lopputulos

cRoom-laitetilojen etu on niiden muunneltavuus ja käyttömahdollisuudet eri teollisuuden aloilla. Laitetilojen elinkaarikustannukset ovat alhaiset cRoom-laitetilojen toteutuksesta johtuen: keveys, toiminnallisuus, kestävyys ja helppo liikuteltavuus. Laitetilat valmistetaan sisätiloissa joten rakenne ei ole säiden armoilla. 

cRoom-laitesuojan etuina on myös kokonaistoimituksen valmiusaste. Pystymme toteuttamaan laitetilat kokonaisvaltaisesti sisältäen suunnittelun, valmistuksen, varustelun, kuljetuksen ja asennuksen.

Kiinnostuitko laitetiloistamme? Ota yhteyttä myyntiimme