Tilaajalle

Tilaajalle laadukas ja toimiva lopputulos

Tilaajan näkökulmasta on tärkeää tiivistää ajatus laitetila tarpeesta ja toteutuksesta. Tässä apuna on tarvekartoitus projektin alussa.
Lähtökohtia ja huomioitavia asioita on kartoittaa oma tarve, vähimmäisvaatimukset ja toiveet. Ennakkosuunnittelu on avain laadukkaaseen ja halutunlaiseen lopputulokseen. 

Tilaajalle cRoom-laitetilojen etu on niiden muunneltavuus ja käyttömahdollisuudet eri teollisuuden aloilla. Laitetilojen elinkaarikustannukset ovat alhaiset cRoom-laitetilojen toteutuksesta johtuen: keveys, toiminnallisuus, kestävyys ja helppo liikuteltavuus. Laitetilat valmistetaan sisätiloissa joten rakenne ei ole säiden armoilla. 

Laitetilat voidaan suunnitella olemukseltaan tukemaan tilaajan ilmettä ja ne ovat osana vastuullisen yrityksen brändiä ekologisuus huomioiden. cRoom-laitetilojen valmistuksen energiantarve on vähäinen ja patentoidun seinärakenteen materiaalit ovat kierrätettävissä.

cRoom-laitesuojan etuina on myös kokonaistoimituksen valmiusaste. Pystymme toteuttamaan laitetilat kokonaisvaltaisesti sisältäen suunnittelun, valmistuksen, varustelun, kuljetuksen ja asennuksen.

Laitesuoja, polttoaineen jakelu

Kotimaista tuotantoa

cRoom-laitetilat ovat kotimaista tuotantoa ja valmistetaan Mikkelissä omissa tuotantotiloissa. Laitetilat valmistaa Harri Haavikko Oy

Harri Haavikko Oy

Harri Haavikko Oy tarjoaa teollisuuspalvelut koko Suomeen. Mekaaninen asennus, sähkö- ja automaatio, maanrakennus ja cRoom -laitetilat. Tutustu yritykseen »

Miksi valita cRoom-laitetilat?

Helppo prosessi

Alkukartoitus > suunnittelu > valmistus > toimitus > käyttöönotto

Laadukas toteutus

Patentoitu seinärakenne ja kestävät materiaalit.

Asiakastyytyväisyys

Asiakas osana tuotantoprosessia, edullisuus, laatu, toimitusvarmuus ja jatkokehitys.

Laitesuojat kaikkeen teolliseen toimintaan.

Heräsikö kiinnostus?
Ota yhteyttä myyntiimme